banner.JPG

Nu er meer mag en kan staan we bijna te trappelen van ongeduld om meteen ook maar weer alles te gaan doen. Enige voorzichtigheid is echter nog altijd geboden en het is goed om de dingen ook hun tijd te geven. Het liefst komen we pas weer samen als het normaal en veilig kan met de hele gemeente. En iedereen dus de kans heeft gekregen zich te laten vaccineren.


Toch willen we wat meer vorm gaan geven aan de onderlinge ontmoeting. Daarom zal er op zondag 27 juni, 11 en 25 juli en 8 en 22 augustus van 10.30 - 12.00 door kerkenraadsleden koffie, thee, of limonade geschonken worden in of bij de Graankorrel.
Omdat vanuit Slochteren en de Woldkerken geen diensten meer zullen worden opgenomen, zal op de zondagen waarop geen ontmoeting gepland staat (4 en 18 juli en 1 en 15 augustus) via de website een opname te zien zijn van Lambert van der Weide.

Op de eerste zondag na de schoolvakantie, zondag 29 augustus, hopen we dan weer helemaal normaal te kunnen kerken. Het belooft een feestelijke post-corona-kerkdienst te worden. Echt iets om naar uit te kijken. Of het ook daadwerkelijk door kan gaan zal de tijd ons leren.