banner.JPG
Van 13.00 - 16.00 uur

Tijdens het Rondje Harkstede is De Monumentale kerk in verband met de restauratie van de binnenzijde NIET geopend.  Wel zijn de rondleiders aanwezig om u te vertellen over de buitenzijde van de kerk. De kerktoren kan wel worden beklommen. De Graankorrel is ook geopend.

 

Monumentale kerk 

De kerk, Hoofdweg 63, is gesloten in verband met de restauratie van de binnenzijde Vanaf 13.00 uur kunt u wel bij de kerk terecht, o.a. voor een beklimming van de toren of een bezichtiging van de buitenzijde. De rondleiders kunnen u vertellen over de stichters van de kerk: Henric Piccardt en zijn vrouw Anna Elisabeth Rengers.

 

De Graankorrel

De Graankorrel is wèl geopend.

 

Boekenmarkt
De boekenmarkt is in verband met de restauratie (voorlopig) gesloten.

 


Stel’s molen.
De molen is ook geopend van 13.00 -16.00 uur. De molenaars geven rondleidingen en ook is er een videopresentatie over de werkzaamheden die het afgelopen jaar zijn verricht.


Theehuis Ons Hertenkamp.
De kinderboerderij "Ons Hertenkamp" is dagelijks geopend vanaf 10:00 - 17:00 uur. Tijdens het rondje op zaterdag van 13:00 - 16:00 uur.
Bij het theehuis van de NOVO willen ze u ook graag ontvangen. U kunt koffie/thee of fris bestellen en probeert u ook eens een stukje van de heerlijke zelfgebakken cake.


Hoofdweg 89 Scharmer: het oude schoollokaal.
Op Hoofdweg 89 in Scharmer is het oude schoollokaal geopend. De familie van Calkar wil u dit graag laten zien.


U bent van harte welkom.
De kerk is elke tweede zaterdag van de maand van 13.00 – 16.00 uur geopend en in de maanden juli en augustus elke zaterdagmiddag.