banner.JPG

Het College van Kerkrentmeester zoekt per 6 juli 2015 een vakkundige en gedreven koster voor diverse werkzaamheden in De Graankorrel.

De werkzaamheden van de koster zijn onder andere de volgende:
• Catering: zorgen voor koffie, thee e.d. bij gemeenteavonden en ander bijzondere bijeenkomsten en zorgen voor het op peil houden van de voorraden in de keuken;
• Verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in De Graankorrel;
• Diverse werkzaamheden zoals toezicht houden op het gebruik van ruimten in De Graankorrel door derden, het strooien van zout en vegen van sneeuw bij de ingang van De Graankorrel, schenken van koffie en thee bij de dodenherdenking op 4 mei, het plaatsen van de afvalcontainer bij de weg, optreden als gastheer of -vrouw voor de kerkhovenploeg, et cetera.

Voor deze werkzaamheden ontvangt de koster een vrijwilligersvergoeding op basis van de regeling die daarvoor geldt bij de Belastingdienst.
Vindt u het leuk om met mensen om te gaan, bent u organisatorisch sterk en gemotiveerd om een verantwoordelijke taak voor de kerk uit te voeren, dan is deze afwisselende baan net iets voor u!
Het College van Kerkrentmeester roept u dan ook graag op om vóór 15 juni aanstaande uw belangstelling kenbaar te maken. Dat kan door uw sollicitatie te verzenden via de contactpagina >>
Met uw gegevens zal uiteraard vertrouwelijk worden omgegaan.