banner.JPG
zaterdag 24 september van 13.00 – 15.00 uur
zondag 25 september van 11.00 – 12.00 uur

Zoals u van ons gewend bent wordt deze actie weer door de Diaconie georganiseerd.

Bij Maxima kunnen mensen met een laag inkomen uit de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Haren twee maal per jaar gratis winkelen. Er is nieuwe en gebruikte kleding. Maxima is een modezaak met paskamers maar zonder kassa!
Men kan gratis kleding uitzoeken als men van een bijstandsuitkering of een Wajonguitkering moet rondkomen of een individuele inkomenstoeslag ontvangt of een laag inkomen heeft en een verwijsbrief heeft ontvangen van de instantie die de begeleiding doet.
Inmiddels zijn, naast de Kledingbank in Sappemeer, Kledingbanken gestart in Veendam, Winschoten, Delfzijl en in de stad Groningen. Nog steeds moeten mensen een beroep op de Kledingbank doen.
Op zaterdag 24 september van 13.00 – 15.00 uur en op zondag 25 september van 11.00 – 12.00 uur kunt u uw goede en bruikbare kleding inleveren bij het Kerkelijk Centrum “De Graankorrel”, Hoofdweg 65 te Harkstede.
Voor nadere informatie zie ook: www.kledingbankmaxima.nl.

Wij als PKN kerk Scharmer-Harkstede (partner van Maxima) collecteren twee maal per jaar voor Maxima en verbinden hier een kledinginzamelingsactie aan. Voor meer info en/of vragen kunt u reageren via  PKN Scharmer-Harkstede.