banner.JPG

Gedurende de zomermaanden juli en augustus is de Monumentale Kerk IEDERE ZATERDAGMIDDAG geopend. Er zijn dan rondleiders aanwezig.

 

Wanneer:  vrijdag 14 juni 
Aanvang: 19:30 uur 
Waar:  Kandelaarkerk in Schildwolde

Op maandag 17 juni vertrekken onze Wit-Russische gasten weer naar Wit Rusland, na een verblijf van 7 weken in onze regio. Om op gepaste wijze afscheid te nemen, nodigt de werkgroep u allen (gastgezinnen, vrijwilligers, sponsoren en andere geïnteresseerden) van harte uit om op vrijdag 14 juni om 19:30 uur aanwezig te zijn bij het afscheidsconcert (verzorgd door de Wit-Russische kinderen) in de Kandelaarkerk in Schildwolde.

 

De kinderen rekenen op uw komst!

Werkgroep Stichting Hulp Tsjernobyl Kinderen Siddeburen e.o.

 

 

Op zondag 23 juni om 19.00 uur organiseren PKN Harkstede samen met de GKV De Bron een zangavond in de open lucht. De avond wordt gehouden op het terrein naast de Borgstee en CBS de ster. Het verzoek is of ieder die komt voor zichzelf een stoel meeneemt. We zingen met elkaar bekende liederen uit de evangelische - en opwekkingstraditie. Muzikale begeleiding wordt verleend door een gelegenheidsband.
De avond wordt geleid door ds. Sjoerd Heij, ds. Lambert van der Weide en Aline Kruizinga.
Na afloop van de gezellige samenzang kunnen we nog even met elkaar napraten onder het genot van een kopje koffie. Bij slecht weer wijken we uit naar de monumentale kerk.

Zaterdag 28 september vindt de viering van het 100 jarig bestaan van De Ster (voorheen Eben Haezer) plaats. Er is dan een reunie voor oud-leerlingen en -leerkrachten. Klik op de afbeelding om je op te geven.

 

Oratorium voor de Veertigdagentijd en Pasen

Stille Zaterdag 20 april
Aanvang 20.30 uur 
Monumentale Kerk Hoofdweg 63 in Harkstede.

Op Stille Zaterdag 20 april zal De Cantorij met zangers uit Harkstede en omgeving het gehele oratorium passend bij Stille Zaterdag ten gehore brengen.
In dit oratorium wordt aandacht besteed aan het grote gebeuren van dood en opstanding, vanuit rouw en verdriet een nieuw begin maken.
De toegang is vrij, er zal gecollecteerd worden voor noodhulp aan de slachtoffers van de cycloon Idai in het zuidoosten van Afrika.

Goede Vrijdag 19 april,
Aanvang 19.30 uur
De Bron, Hamweg 13 in Harkstede

Op Goede Vrijdag 19 april staan we stil bij het lijden en sterven van Jezus. De Cantorij zal medewerking verlenen aan deze kerkdienst met delen uit het oratorium. 
U bent van harte welkom om één of allebeide vieringen bij te wonen.

 

Subcategorieën

Hier treft u alle informatie aan rondom de kerstactiviteiten 2013 in Harkstede.