banner.JPG

 

Welkom bij de Protestantse Gemeente te Scharmer-Harkstede. De gemeente bestaat op deze wijze sinds 1 januari 2007.

Op deze website wordt nieuws voor gemeenteleden en andere belangstellenden gepubliceerd. Het actuele nieuws staat op deze pagina. Voor informatie over komende kerkdiensten klikt u hier >>

Om het kerkblad "de kerkgroet" te lezen moet u zichzelf registreren. U ontvangt een bericht (via email) wanneer u "de kerkgroet" kunt bekijken. Bekijk "de kerkgroet" of registreer >>

Om meer van de geschiedenis te lezen van deze gemeente klik hier >>

 

 

Op 29 mei a.s. zullen we weer een gemeenteavond organiseren.
Als kerkenraad zien we dat er een aantal belangrijke zaken zijn die we met jullie als gemeente willen bespreken. Denk daarbij aan het beroepingswerk en het samenwerken met andere gemeenten.
Houd u de avond vast vrij?

Onlangs zijn er camera's in de Graankorrel geïnstalleerd. Tijdens de diensten op zondagmorgen draaien deze camera's momenteel op proef. De diensten zijn live te volgen via kerkdienstgemist (een link vind in de linkerkolom). Op termijn zullen de diensten ook worden opgenomen en enige tijd online terug te vinden zijn via de genoemde link.

 

Restauratie met een bijzonder verhaal | Groninger Kerken

Bovenstaande link verwijst naar een artikel op de website van Groninger kerken over de restauratie van het orgel van de Monumentale kerk.

 

 

Gelet op de persconferentie van vanavond acht de kerkenraad het verstandig om de kerk vanaf morgen 19 december as. wederom te sluiten 'tot nader bericht'.
We kunnen er nog heel veel over zeggen, we vinden het triest dat het moet, maar vinden ook dat we onze (maatschappelijke) verantwoordelijkheid moeten nemen.
We vertrouwen erop dat jullie daar ook zo over denken. We hopen dat de kerk zo snel mogelijk weer open kan!

Vanaf morgen willen we de diensten weer online verspreiden.

Subcategorieën

Hier treft u alle informatie aan rondom de kerstactiviteiten 2013 in Harkstede.